Nässjö Sportdansklubb

Helgkurser förare/följare

Lördagen den 24 september kör vi en favorit i repris!

Parallellt i de båda lokalerna på klubben är det en förarkurs för vana följare i fox, samt en följarkurs för vana förare i fox. Det är inte en slump att de hålls samtidigt....

Det är fruktansvärt roligt- och nyttigt! - att testa hur det faktiskt är för din partner när ni dansar! Den vana följaren inser att det kanske inte alltid är så enkelt att föra på ett tydligt sätt, och den vana föraren får kanske förståelse för att det kan finnas svårigheter för följaren att uppfatta en förning. 

Och sedan är det väldigt användbart att hjälpligt kunna byta roll i dansen, inte minst när det är ojämnt fördelat förare/följare ute på dansställena. Det medför att man har möjlighet att dansa mycket mer, än om man hela tiden håller sig till sin invanda dansroll. Det här är något som följare praktiserar alltmer, och de här kurserna är till för att ännu fler ska våga testa och ta steget.

Och vi garanterar - det brukar vara svårt att få ner mungiporna efteråt - de fastnar lätt någonstans i hårfästet...

Pris 400 kr för medlemmar, 450 kr för icke medlemmar. Bokning sker från startsidan, och där kan man också lösa medlemskap. OBS! För att få medlemsrabatt måste man lösa medlemskap innan man anmäler sig till kursen.

 

På kvällen är det fridans kl 18:00, då vi har möjlighet att testa det vi har lärt oss. Fridansen ingår i priset om man går kursen. Övriga betalar 50 kr.